Du kan forhindre svindel med kreditkort ved at være omhyggelig

En af de største problemer, som folk har finansielt er sandsynligvis svindel med kreditkort. Med antallet af forskellige måder at kreditkort bruges nu, er det mere sandsynligt, at et kreditkort kunne være stjålet. Mens det er skræmmende at finde ud af hvor mange kreditkort numre er stjålet hver dag, skal du bare huske, at der er et par enkle forholdsregler du kan tage for at beskytte dig selv mod svindel med kreditkort.
Først, alt du skal gøre er at sørge for, at du holder dit kreditkort med dig på alle tidspunkter. Du bør altid ved, hvor din tegnebog og kreditkort er således at hvis det fysiske kortet er nogensinde stjålet, vil du vide ret væk. Dog er ikke alle kreditkort, der er involveret i svindel med kreditkort stjålet i person. I virkeligheden, en masse kredit kort er stjålet eller brugt i svigagtig praksis netop med kreditkort nummer sig selv.
Der er et par vigtige måder at tyvene få adgang til kreditkortnumre. Først er ved at kontrollere gennem skraldespand for at finde nogen kreditkort kvitteringer, der kan have fuld kredit kortnummer på dem. Disse tilgange bruges derefter til at enten købe ting online, eller til at gøre et nyt kort, der bruger dit kreditkortnummer og oplysninger. Den anden måde at tyvene kan få adgang til dit kreditkortnummer er ved at få det offline. Som et resultat, skal du være meget forsigtig med, hvilke websteder du give dit kreditkortnummer til. Sørg altid for, at du lægger kortnummeret i formularer på en hjemmeside, som du har tillid til.
En måde til at sikre, at du ikke går ind kreditkortoplysninger i det forkerte sted er at undgå at indtaste dit nummer til websteder, som du kommer til via links i e-mails. Hvis du nogensinde får en e-mail fra et websted, der kræver dit kreditkortnummer, og det er et websted, som du har købt fra tidligere, skal så du gå til URL-adressen manuelt ved at skrive det på adresselinjen i din internetbrowser. På den måde, vil ikke du blive lokket til at give dit nummer til folk, der forsøger at begå svindel med kreditkort ved websites benytter vært masker.
Du bør også tjekke din kredit rapport så ofte, som du kan. På den måde, hvis der er nogen usædvanlig afgifter på kort eller bevis for svindel med kreditkort, vil du vide ret væk. Den første ting du bør gøre hvis du bemærker uregelmæssige afgifter er at ringe til dit kreditkortselskab og rapportere den stjålne kreditkort. Husk, hvis du ringer højre væk, du ikke vil blive holdt ansvarlig for afgifterne på dit kort.
Den bedste måde at holde dig fra offer til kredit card svig er at blive klar over, hvad dit kreditkort bliver brugt til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.