Er du kører på posthuset lige nu? -Tips til alle dig sidste minut skat Filers på 15 April

Skat Tips-
Den forberedelse, der går ind i arkivering skat bliver mere glødende som 15 April kommer tættere på. Ifølge Internal Revenue Service (IRS), er den sidste dag for arkivering din afgifter 15 April. De fleste af mennesker, der halter bagefter tidsplanen på grund af forskellige grunde er nødt til at betale en bøde for at indgive deres afkast sent.
Hvis du er en af dem, der husker på April 14, du har til file skatter den næste dag, derefter bliver forståelse instruktionerne minut sammensætte alle kvitteringer og dokumenter meget vanskeligt.
Ifølge nogle mennesker er det bedre at indgive skatter sent og betale en bøde end indgive det med fejl på den sidste dag (du skal tale med din egen skatterådgiver på denne kommentar). Men der er måder hvorpå de lange linjer på postkontoret kan tolereres på den sidste dag.
Linjer på posthuset er stor og de bliver større ved midnat. Men før du linje foran post office, skal du have den passende form for at indgive en tilbagevenden. De føderale skatteformularer er tilgængelige på alle de IRS lokale kontorer, IRS hjemmeside, og du kan også ringe op IRS på 1-800-TAX-FORM.
Der er andre ting end blot arkivering din tilbagevenden af stående i linjerne posthus. At tage en udskrift af din returnering, som du er ved at indsende også tager en masse tid. Så sørg for at du har nok tid på dine hænder før stående i denne forfærdelige linje.
Mange skatteydere gå i dag online for at indsende deres opgørelser (e-fil), som det er en forholdsvis nemmere og sikrere metode til file skatter af siddende i komfort i dit hjem (e-arkivering -). Indsende dit afkast online er anbefalet af en række af skatteyderne.
IRS forventer mere end 84 millioner individuelle indkomst selvangivelser hvoraf flere 50 millioner returnerer forventes at blive gemt online. For at indgive du skatter online kan du logge på IRS-webstedet.
Prøv at undgå nogle almindelige fejl, at folk er tilbøjelige til at gøre på grund af hastværket. Nogle af de fejl og fejltagelser at top IRS liste omfatter:
-At glemme at medtage de W-2 med tilbagesendelse.
-Vende konvolutter føderale returadresse og stat tilbage. At sætte dokumenterne for en i anden konvolut og vice versa.
-Glemte at underskrive dit afkast.
-Påfyldning urigtige oplysninger som din forkerte Social Security Number (SSN), og andre ting.
-Undtagen de fradrag, som du får på Lifetime læring kreditter, håb stipendium kreditter, studerende lån interesser, vedtagelse, barn kreditter, sundhed forsikringspræmier for de selvstændige og højere uddannelse udgifter.
Din tilbagevenden bør altid give de beløb, der er vist på W-2 (løn), 1098 (renter) og 1099 (ikke-medarbejder kompensation som renter og udbytter). Hvis beløbene ikke er det samme, derefter vedhæfte en forklaring.
En privat leveringsservice, eller en certificeret mail er den bedste måde, hvorpå du kan indsende din skat via mail. Med certificeret mail, vil du kunne få PoD eller bevis for levering.
Du bør også gennemgå arkivering Alternative Minimum Tax, eller Form 6251 for at undgå nogen form for sanktioner og interesser i fremtiden.
Vil nogen skat professional, eller ved hjælp af skat software kan lette du job så at trods forsinkelsen er du i stand til at indsende dine opgørelser af forfaldsdato – den mægtige April 15!
Skat Tips-

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.