Friværdi lån – Home Theater tilføjer sjov og værdi

I dage gået, brugt familien typisk deres aftener foran fjernsynet i den eller stue, stimlede en sort-hvid TV indstille, der kan have målt højst nitten inches diagonal størrelse. I årtier var dette scenario stort set den samme i de fleste amerikanske hjem, med den eneste ændring er udskiftning af sort og hvid fjernsyn med farvemodeller. Det fungerede fint i mange år, hvor de fleste byer kun havde to eller tre stationer, og de fleste hjem ikke har kabel-tv. Med indførelsen af high definition fjernsyn (HDTV), DVD film, højtydende surround sound systemer og affordable video projektorer og fladskærms plasma viser, mange boligejere vil gerne have en særlig plads eller hjem teater, for audio-video brug. I dagens bolig klima, tilføje en hjemmebiograf til dit hjem er et smart træk.
Nogle boliger har et værelse, der er naturligt tilpasset til at bruge som en hjemmebiograf. De fleste værelser, der kan anvendes til sådanne formål enten har en pejs eller uhensigtsmæssigt placeret vinduer. Ved at bygge en dedikeret hjemmebiograf, kan boligejer bygge et værelse, der passer til de specifikke behov i audio video systemer – begrænset lys, mørkere-farvede vægge, en monteret skærm eller plasma TV og særlige ledninger inde i væggene, hvor det ikke kan ses.
Tilføjer plads til dit hjem er en offensiv bevægelse, og det ekstra areal vil tilføre værdi til din ejendom. Du kan finansiere konstruktion med en friværdi lån eller kassekredit, som gør det muligt at fradrage renter fra din selvangivelse. Og medtagelsen af et teater i dit hus kan gøre hjemmet lettere at sælge i fremtiden, efterhånden som flere og flere familier er at finde et teater til at være en nyttig funktion i et hjem. Hvis du ikke er sikker på, hvordan at gå om at designe et rum, kan du tjekke de gule sider for butikker, der sælger audio og video udstyr. De kan give dig oplysninger om hvilken slags udstyr kan det være nødvendigt, ledninger krav og så videre. De kan muligvis også anbefale en entreprenør, der kan gøre arbejdet for dig.
Indførelsen af overkommelige storskærms-tv og HDTV har lavet en hjemmebiograf must-have hjem tilbehør. Med renter stadig til overkommelige priser, nu et godt tidspunkt at tilføje det dedikerede visning værelse, der vil gøre dig misundt af dit nabolag, når næste Super Bowl kommer rundt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.