Succes strategier: Tro og tro

Jeg træne folk i vellykket velstandsskabelse. Når jeg taler om tro, antager de fleste mennesker automatisk, jeg taler om religion. Jeg er ikke. Tro og overbevisning er de vigtigste ingredienser til succes i enhver bestræbelse.
Ifølge Websters ordbog er tro 1. Loyalitet; troskab til sine løfter. 2a1) tro i de traditionelle doktriner af en religion, 2b1) fast tro på noget, der er ingen beviser. Når en iværksætter forfølge enhver ny virksomhed bestræbelse, han eller hun beskæftiger enkeltdel af tro – tro, at køberne vil dukke op, tro at investering penge vil komme til at få tingene, tro på hans eller hendes egen evne til at “gøre det ske”.
To berømte bøger om velstandsskabelse, som jeg anbefaler til alle mine medarbejdere, er 1) Videnskaben om kom Rich, af Wallace D. Wattles, og 2) Tænk og Grow Rich af Napoleon Hill. Begge af disse forfattere skrive udførligt om tro.
I den første bog, kan det findes i kapitlet om “Tænker på en bestemt måde”. For at citere ham, skal “bag dette formål være en uovervindelig og urokkelige tro at ting er allerede dit, at det er”ved hånden”, og du kun skal tage det i besiddelse.”
I den anden bog, den tredje kapitel kaldes tro, og for at citere ham, “tro er en sindstilstand, som kan være fremkaldt af selvstændige forslag.”
Et synonym til tro er tro, og er almindeligt brugt i flæng. Webster’s definition af ordet ‘tro’ bedst beskriver, hvad jeg får på: “at have en fast overbevisning om virkeligheden eller godhed af noget.”
Forskellen mellem tro og overbevisning er, at tro er i noget, der er endnu usete. Indholdet af tro er det håbet på. Før det kan realiseres, skal det visualiseres. Det er handlingen af tro-at se det som ægte før det er.
Enhver succesfuld person har drevet fra en position af tro og tro på hvad det er de forfulgt – uanset om de vidste det eller ej. Vil du høre en succesfuld person sige, “Jeg vidste bare det ville arbejde”. En vindende atlet vil fortælle dig, de var helt fokuseret på vindende, visualiseret sig vinde og lod ingen tvivl at indtaste deres sind. Tvivl er modsat af tro.
Hvorfor undlader nogle mennesker, mens andre, under de samme omstændigheder, lykkes? Ved roden skyldes det trossystem af enkelt og der tro system fungerer på det ubevidste plan. Så hvis det skal lykkes, skal man tage et kig inde i sig selv, og tage opgørelse over deres trossystem. Jeg opdagede for mig selv, at selv om jeg troede, jeg havde “tro”, jeg virkelig drives fra en position af tvivl. Det er grunden til så mange år, jeg var mislykket. Da jeg blev elev af begreber som tro og overbevisning, mine øjne blev åbnet for en helt ny måde at tænke, og jeg begyndte at have fremgang.
Omfavne begreber af tro og overbevisning. Aktualisere din drømme ved at bruge din fantasi til at “Se” dig selv at være, gøre og have dine drømme, og de vil blive en realitet. Prøv det. Du vil se!
Rediger… Skrab ordet “Prøv det”. I stedet har en “Do it” holdning. Mennesker, der forsøger ting give sig selv muligheden for fiasko. Succesfulde mennesker giver sig ikke plads til at mislykkes. De forpligter sig til noget, de ønsker, og holde ud uden undtagelse. På den måde, når det bliver hård – som med noget af værdi det helt sikkert gør-vil du trykker på gennem og ikke give op.
Måske siger du, “hjælpe mig med min vantro”. Du kan tænke, “Hvordan får jeg tro?” Først, sæt et mål. Gøre den personlige og meget vigtigt for dig. Det skal være noget, du føler følelsesmæssige om. For det andet visualisere dig selv oplever opfyldelsen af dette mål. Sørg for at du inkludere dine følelser i denne visualisering. Handlingen af tro er visualisering. For det tredje fortsætte indtil dit ønske er opfyldt. Det er den måde det virker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.